The become epic program: empowering women entrepreneurs

De horeca wordt van oudsher gedomineerd door mannen en vrouwen worden geconfronteerd met veel uitdagingen bij het starten en laten groeien van hun bedrijf. Dit is echter aan het veranderen dankzij initiatieven zoals het Become Epic Program, een samenwerking tussen L pour Elles en The Epic Club, een acceleratieprogramma voor vrouwelijke ondernemers in de industrie.

Het Become Epic Program is een programma van een jaar dat is ontworpen om vrouwen in de horeca te empoweren door ze de tools, middelen en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te slagen. Het programma staat onder leiding van Veronique Bockstal, de vrouw van 1 miljoen euro, en bestaat uit zes masterclasses over onderwerpen variërend van mindset tot financiën.

In de loop van het programma komen 30 vrouwen elke maand samen voor een bijeenkomst om hun voortgang te bespreken, workshops in kleine groepen te volgen en van elkaar te leren. Het programma is ontworpen om in hoge mate samen te werken, waarbij deelnemers onderling zakelijke kansen genereren en een sterk netwerk van ondersteuning binnen de sector opbouwen.

Het programma behandelt een reeks onderwerpen die zijn ontworpen om vrouwelijke ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien. De eerste module richt zich op mindset en helpt deelnemers om de juiste mindset te ontwikkelen voor succes in de branche. Andere modules behandelen onderwerpen als marketing, branding, financiën en leiderschap, waardoor deelnemers een uitgebreid inzicht krijgen in de zakelijke kant van de branche.

Een van de unieke aspecten van het programma is de focus op samenwerking en gemeenschapsvorming. Deelnemers worden aangemoedigd om samen te werken en van elkaar te leren, waarbij het programma een veilige en ondersteunende omgeving biedt voor vrouwen om hun ervaringen en kennis te delen. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan een van de lessen, kijk dan op de evenementen pagina van het programma voor meer informatie.

Of je nu net begint in de industrie of op zoek bent om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen, het Become Epic Programma biedt een unieke kans om te leren van toonaangevende experts en in contact te komen met andere vrouwen in de horeca.

Sorry, dit artikel is alleen voor leden...